Δημοσιεύθηκε την

Μαξιλάρι: Το ενοχλητικό αγκάθι στο ρόδο της φιλοξενίας…

SnoozeMattress.gr - Blog - Μαξιλάρι

Όπως και να το δεις είναι άδικο. Άδικο για εμένα που έχω πληρώσει ένα σεβαστό ποσό για μια εβδομάδα διακοπών. Άδικο και για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που με φιλοξενεί. Γιατί περνάει με πολύ καλό βαθμό τις εξετάσεις στην καθαριότητα, στην ποσότητα και ποιότητα των γευμάτων, στο επίπεδο συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης, ακόμη και στις  επιπλέον παροχές (γυμναστήριο, πισίνα κλπ). Αλλά μένει… μετεξεταστέος στην πιο σημαντική -ίσως- λεπτομέρεια της διαμονής: Το μαξιλάρι!

Έκανα το τραγικό λάθος και δεν πήρα μαζί μου το ανατομικό Latex που έχω στο σπίτι. Και το λάθος αυτό αποδείχθηκε μοιραίο για τον αυχένα μου. Μετά την πρώτη εφιαλτική νύχτα, όπου δυσκολεύτηκα να κλείσω μάτι, σκέφτηκα να ζητήσω ένα επιπλέον μαξιλάρι από τη ρεσεψιόν ώστε να τα κάνω δύο, μπας και βρω κάποια ανακούφιση. Μάταιο! Ο φυσιολογικός βραδινός ύπνος αποδείχθηκε άπιαστο όνειρο. Κι όπως όλοι γνωρίζετε, οι συνέπειες στη διάρκεια της ημέρας είναι επώδυνες. Πονοκέφαλοι, κακή διάθεση, αίσθημα κόπωσης και μόνιμος, άκρως ενοχλητικός, πόνος στον αυχένα. Αν μπορούσα να τον ξεβιδώσω, θα το έκανα…

Προφανώς οι ξενοδόχοι γνωρίζουν καλύτερα από εμένα πόσο ασύμφορο, πόσο εξεζητημένο, πόσο επισφαλές (καθώς υπάρχουν και οι κλοπές) θα ήταν, ενδεχομένως, η τοποθέτηση ανατομικών μαξιλαριών καλής ποιότητας στα δωμάτια. Αλλά, βρε αδελφέ, είναι τόσο μα τόσο ουσιαστικό για τον φιλοξενούμενο. Πραγματικά -το εννοώ- θα προτιμούσα κατώτερης ποιότητας παροχές σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες, αρκεί να μου εξασφάλιζε έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο τα βράδια.

Αν λοιπόν είστε ξενοδόχος ή ιδιοκτήτης παντός είδους καταλύματος και θέλετε οι κριτικές των πελατών σας να γράφουν «ο πιο υπέροχος ύπνος που έκανα ποτέ», τότε απευθυνθείτε στη Snooze για ανατομικά μαξιλάρια και στρώματα υψηλής ποιότητας. Θα εκπλαγείτε από την τεχνοτροπία στην κατασκευή και τα φυσικά υλικά που αξιοποιούνται ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο και -ταυτόχρονα- υγιεινότερο αποτέλεσμα.

Πηγή: https://omorfataxidia.gr