Τα προϊόντα μας αποτελούνται από τα παρακάτω Υλικά

Organic Latex

(οργανικό φυσικό καουτσούκ)

Ενδιαφέρεστε για τα συστατικά των τροφίμων και των προϊόντων σας οικιακής χρήσης, αλλά έχετε σκεφτεί τι υπάρχει μέσα στα μαξιλάρια και το στρώμα σας;

Όταν κοιμάστε σε 100% οργανικό φυσικό καουτσούκ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ξεκουράζεστε πάνω σε υγιή, φυσικά υλικά. Αυτό συμβαίνει γιατί το οργανικό φυσικό λάτεξ είναι ένα δώρο από τη γη, αντλημένο από τροπικά δέντρα καουτσούκ. Η πιστοποίηση με σήμανση (FSC), επιβεβαιώνει ότι οι φυτείες είναι υπ’ευθύνη της διαχείρισης παγκόσμιας πιστοποίησης δασών, και το τελικό προϊόν έχει ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες (OEKO-TEX® Standard 100) αλλα και την ανθεκτικότητα του (TUV Rheinland LGA).

Το λάτεξ αποκαλείται συχνά «λευκός χρυσός». Είναι ένα υγρό που βρίσκεται φυσικά σε δέντρα καουτσούκ, τα οποία εξουδετερώνουν έως και 90 εκατομμύρια τόνους CO2 ετησίως. Αυτά τα δέντρα έχουν μια ανεξάντλητη πηγή φυσικής πρώτης ύλης και μπορούν να την παράγουν έως και 25 χρόνια.

Με τη μαγική του αίσθηση και την εκπληκτική του διαπνοή, το Organic Natural Latex είναι εδώ και καιρό, η πρώτη επιλογή ώς αφρώδες υλικό άνεσης σε στρώματα πολυτελείας υψηλής ποιότητας. Με μικροδιάτρηση έως 64 τρύπες ανά 100 cm², πετυχαίνουμε μέγιστο αερισμό ώστε να διατηρήσουμε τη θερμοκρασία του στρώματος και του μαξιλαριού σας δροσερή και σταθερή.

Το ECO Institut παρακολουθεί την ποιότητά μας. Το δοκιμάζουν για επικίνδυνες εκπομπές VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις) και χλωροφαινόλη. Η πιστοποίηση δοκιμής Eco Ιnstitut επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα επιβλαβών χημικών ουσιών, πολλά από τα οποία περιέχονται σε προϊόντα που χρησιμοποιούνται συνήθως. Αυτά τα χημικά είναι τοξικά και μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο ή γενετικές ανωμαλίες. Αυτή η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι το βιολογικό πιστοποιημένο υγρό λατέξ μας είναι απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες, χωρίς προσθήκη πληρωτικών ή μείγμα συνθετικού λατέξ και υγιεινό για χρήση σε κλινοσκεπάσματα.

Παράγουμε το 100% βιολογικό οργανικό φυσικό λάτεξ, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και εποπτευόμαστε από το Global Organic Latex Standard (GOLS). Το μη οργανικό 100% φυσικό λάτεξ παράγεται από ακατέργαστο λατέξ χρησιμοποιώντας τυπικές γεωργικές πρακτικές. Η GOLS παρακολουθεί τις γεωργικές πρακτικές, την προμήθεια υλικών, τις πρακτικές δίκαιου εμπορίου την επεξεργασία λυμάτων, καθώς και τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο του προϊόντος. Αυτή η πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι τα δέντρα καουτσούκ καλλιεργούνται σε βιολογική φυτεία πιστοποιημένη από το USDA, και ότι κατά την παρασκευή του λάτεξ, προστατεύονται παράλληλα οι τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον από τοξικά απόβλητα.

Αυτή η πιστοποίηση επικεντρώνεται σε: Προστασία και διατήρηση των τοπικών κοινωνιών και δασών, σεβόμενη τα δικαιώματα των εργαζομένων και των αυτόχθονων πληθυσμών. Η πιστοποίηση GOLS είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τις συνεχείς προσπάθειες βιώσιμης εργασίας. Ότι κάνουμε, μαρτυρεί την περιβαλλοντική μας ανησυχία. Όλο το φυσικό λατέξ που χρησιμοποιείται προέρχεται από φυτείες βιώσιμης διαχείρισης, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τους εργαζόμενους. Αυτή η σειρά είναι μέρος του προγράμματος αειφορίας. Σε αυτές τις φυτείες, για κάθε δέντρο που αφαιρείται, φυτεύεται ένα νέο δενδρύλλιο.

Οι αξιόπιστοι πωλητές στρωμάτων και μαξιλαριών από λατέξ θα παρέχουν πραγματικές και τρέχουσες βιολογικές πιστοποιήσεις, όχι μόνο λογότυπα ή αξιώσεις. Αν δεν τα βλέπετε, ρωτήστε. Εάν δεν μπορούν να σας τα παρέχουν, καλύτερα αποφύγετέ τους.

Classic Latex
(με φυσικό Latex)

Το classic Latex είναι ο δίδυμος αδερφός του φυσικού λάτεξ. Είναι ένα μοναδικό μείγμα λατέξ που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με διεθνή ινστιτούτα δοκιμών. Το μείγμα Classic Latex περιέχει αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης αναλογίας φυσικού λάτεξ. Χάρη σε αυτό το ειδικό μείγμα, κάθε στρώμα εγγυάται εξαιρετική άνεση, βιωσιμότητα και είναι συνώνυμο με στρώματα που εξασφαλίζουν έναν αναζωογονητικό νυχτερινό ύπνο.

 Είναι τόσο υγιεινό, που του έχει χορηγηθεί πιστοποίηση Standard 100 CLASS I από την Oeko-Tex, τον παγκόσμιο οργανισμό προτύπων για την υγεία και την ασφάλεια των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των παράνομων ουσιών και νομικά ελεγχόμενων ουσιών στις κλωστοϋφαντουργικές πρώτες ύλες. Το OEKO-TEX® Standard 100 είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης για πρώτες/ενδιάμεσες ύλες, και τελικό προϊόν σε όλα τα στάδια παραγωγής της στρωματοποιίας.

Αυτό σημαίνει ότι το Latex μας δεν είναι μόνο απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες, αλλά πληροί ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις για προϊόντα που προορίζονται να έρθουν σε άμεση επαφή με μωρά—την πιο αυστηρή κατηγορία Oeko-Tex. Και δεδομένου ότι το λατέξ είναι εγγενώς υποαλλεργικό και ανθεκτικό στα ακάρεα της σκόνης και τη μούχλα, είναι επίσης ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής λατέξ στον κόσμο με πολυετή εμπειρία, τα στρώματα και τα μαξιλάρια μας, σας προσφέρουν απαράμιλλη άνεση ύπνου! Το μυστικό; Το στρώμα Classic Latex αποτελείται από μείγμα λατέξ που περιέχει μεγάλη αναλογία φυσικού λάτεξ, το οποίο το καθιστά ταυτόχρονα σταθερό και ανθεκτικό.

Η  TUV Rheinland LGA δοκίμασε και αξιολόγησε την αντοχή και την ανθεκτικότητα. Είναι απαραίτητο να ελεγχθούν οι φυσικές ιδιότητες και η σκληρότητα του πυρήνα του στρώματος classic latex, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την μέγιστη διάρκεια ζωής. Η πιστοποίηση LGA κάνει ακριβώς αυτό, φτάνοντας την δοκιμή του προϊόντος στα άκρα.

Κάθε βράδυ, στριφογυρίζουμε από 30 έως 60 φορές στο κρεβάτι μας. Ένα στρώμα δεν πρέπει να εμποδίζει αυτές τις φυσικές κινήσεις. Χάρη στη μοναδική σύνθεση του και τον έξυπνο σχεδιασμό ενός πυρήνα Classic Latex, καταναλώνεται πολύ λιγότερη ενέργεια όταν περιστρέφεσται. Ακόμα καλύτερα, «ανακτάται» ενέργεια, ενώ κοιμάστε. Ετσι το πρωί – ξυπνάτε, ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι. Θα παρατηρήσετε τη διαφορά μόλις ξυπνήσετε: θα νιώσετε αναγεννημένοι και γεμάτοι ενέργεια. Το Classic Latex επαναφορτίζει τις μπαταρίες σας!

 Το στρώμα Classic Latex έχει τρία ξεχωριστά πλεονεκτήματα:

 • Ανακτάται κυριολεκτικά ενέργεια ενώ κοιμάστε.
 • Ο πυρήνας με μεγάλη αναλογία φυσικού λάτεξ, εγγυάται ένα απαλό στρώμα με εξαιρετική άνεση.
 • Διατηρεί τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του.

Puro Latex
(Φυσικό Καουτσούκ)

Το φυσικό λατέξ, είναι ο χυμός του τροπικού δέντρου καουτσούκ «Hevea Brasiliensis» που καλλιεργείται σε φυτείες στη Νοτιοανατολική Ασία (π.χ. Ινδονησία, Σρι Λάνκα), μέρη της Αφρικής (π.χ. Καμερούν) και τη Νότια Αμερική (π.χ. Γουατεμάλα).

Το λατέξ είναι ένα λευκό γαλακτώδες υγρό (σταθερό οργανικό πολυμερές στο νερό). Το υψηλής ποιότητας φυσικό λατέξ προέρχεται από επιλεγμένες και ελεγχόμενες φυτείες, πριν χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία παραγωγής.

Είμαστε περήφανοι που λάβαμε πιστοποίηση από το παγκόσμιο Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (FSC). Τα προϊόντα με σήμανση FSC, προέρχονται από υπεύθυνη διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού. Για να πιστοποιηθεί κάποιος με FSC, πρέπει να τηρούνται δέκα κανόνες υπεύθυνης διαχείρισης δάσους. Το FSC αντιπροσωπεύει επίσης τη διαφάνεια : η προέλευση κάθε πυρήνα στρώματος Latex μπορεί να εντοπιστεί στο δέντρο του, μέσω οργανισμών ελέγχου, όπως η Rainforest Alliance.

Εφαρμόζουμε αρχές βιώσιμης παραγωγής Λατέξ, βασιζόμενοι εξ ολοκλήρου στα φυσικά πλεονεκτήματα του λατέξ για τα προϊόντα μας. Το φυσικό λατέξ εξάγεται από το καουτσουκόδεντρο και επεξεργάζεται χρησιμοποιώντας φυσικά βιοδιασπώμενα συστατικά που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές. Δεν χρειάζεστε χημικά πουθενά κατά μήκος της γραμμής παραγωγής. Η παραγωγή του λατέξ γίνεται σε μηχανές εξοικονόμησης ενέργειας  και όλο το νερό που χρησιμοποιείται είναι μέρος ενός κυκλώματος νερού κλειστού βρόχου . Κάθε σταγόνα ανακυκλώνεται στη δική μας μονάδα καθαρισμού νερού και δεν χρησιμοποιούμε πόσιμο νερό για βιομηχανικούς σκοπούς. Τα «απόβλητα» λατέξ, ανακυκλώνονται και επαναχρησιμοποιούνται σε νέα προϊόντα. Χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικές μεθόδους παραγωγής λατέξ, τη διαδικασία Dunlop ή Talalay.

Η κύρια διαφορά στη διαδικασία Talalay είναι το flash freezing (-18 C) του μείγματος, πριν από τον φούρνο, για να αποτραπεί η καθίζηση των σωματιδίων και να σταθεροποιηθεί(κλειδώσει) η μοναδική δομή του Talalay. Επιπλέον, το παραγόμενο λατέξ περνάει από μια διαδικασία πλύσης-ξεβγάλματος πέντε βημάτων σε διάλυμα σαπουνιού και νερού, καθιστώντας το, το πιο υγιεινό προϊόν ύπνου στον κόσμο. Έτσι το λάτεξ Talalay έχει χαρακτηριστεί, όχι άδικα, «το πιο τέλειο υλικό ύπνου στη γη».

Το φυσικό λάτεξ εκτός του ότι είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές και εγγενώς υποαλλεργικό υλικό, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά ύπνου επειδή προσφέρει μια μοναδική αίσθηση αιώρησης που χαλαρώνει τους μύες και ανακουφίζει από την ένταση, αφήνοντας το άγχος της ημέρας να φύγει, ενώ κοιμάστε. Το φυσικό λατέξ που χρησιμοποιείται από την Snooze Mattress έχει πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100 (Class I), με την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία. Αυτή η πιστοποίηση επαληθεύει ότι κάθε προϊόν λατέξ είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες και είναι ασφαλές. Πολύ λίγοι παραγωγοί λάτεξ ή αφρού στον κόσμο πληρούν τα πρότυπα αυτής της ανεξάρτητης πιστοποίησης τρίτων. Το τελικό αποτέλεσμα αυτής της σχολαστικής διαδικασίας παραγωγής είτε Dunlop είτε Talalay, είναι ένας φυσικός πυρήνας καουτσούκ, από βιώσιμους φυσικούς πόρους. Πλήρως ανακυκλώσιμο, με σχεδόν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. 

Το φυσικό καουτσούκ προσφέρει πολλά εξαιρετικά πλεονεκτήματα. Είναι φυσικά αντιβακτηριδιακό και αντιμυκητιακό, μη τοξικό και υποαλλεργικό. Έρευνες έχουν δείξει ότι το φυσικό λάτεξ δεν δίνει πιθανότητες ανάπτυξης και επιβίωσης σε βακτήρια, μύκητες και ακάρεα οικιακής σκόνης. Το νιώθετε πολύ απαλό, ελαστικό και εύκαμπτο, δίνοντάς σας ταυτόχρονα μια ευχάριστη, άνετη αίσθηση. Εξαιρετικά εργονομικό, ιδανικό για εύκαμπτες βάσεις (ανακλινόμενους μηχανισμούς) κρεβατιών. Ανθεκτικό, με μεγάλη διάρκεια ζωής και μικρή έως καθόλου απώλεια σκληρότητας και ύψους.

Αθόρυβο όταν περιστρέφεστε, και με διάτρηση έως και 64 οπές ανά 1m², που επιτρέπει τη βέλτιστη ροή αέρα για να απολαύσετε έναν εξαιρετικά άνετο ύπνο. Χάρη σε αυτή την διάτρηση, εξασφαλίζετε αερισμός, έτσι ώστε η πλεονάζουσα υγρασία να αποβάλλεται εύκολα. Τέλος, η ειδικά σχεδιασμένη επιφάνεια με πολυζωνική χάραξη, για να σας προσφέρει σταδιακή στήριξη σε κάθε σημείο του σώματός σας. Οι ζώνες με πολυζωνικά μοτίβα παρέχουν μεγαλύτερη άνεση. Για παράδειγμα, η πυκνότητα λάτεξ στο επίπεδο των ώμων, είναι διαφορετική από την πυκνότητα λάτεξ στους γοφούς, παρέχοντας σας την μέγιστη και καλύτερη δυνατή στήριξη. Το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα, απαλλάσσοντάς σας έτσι από την πίεση.

Ένα άνετο μαξιλάρι είναι εξίσου σημαντικό με ένα καλό στρώμα.  Επιλέξτε ένα μαξιλάρι που υποστηρίζει βέλτιστα το λαιμό καθώς και το κεφάλι. Τα μαξιλάρια από φυσικό λάτεξ διατηρούν τη μορφή τους όλη τη νύχτα.  Είναι ελαστικά, απαλά, ευχάριστα και έχουν φρεσκάδα.

Ελαστικοποιημένος Κοκοφοίνικας

Κοκοφοίνικα ονομάζουμε το περίβλημα της καρύδας. Τα μικροσκοπικά κελιά γεμάτα με αέρα, δίνουν στην ίνα τον απαραίτητο αερισμό.

Ελαστικοποίηση είναι o εμπλουτισμός του φλοιού καρύδας με 100% φυσικό υγρό Καουτσούκ (Latex). Αποτέλεσμα…

 • Ο ελαστικοποιημένος κοκοφοίνικας αυξάνει την ελαστικότητα, την ευκαμψία και ταυτόχρονα την ανθεκτικότητα του στρώματος.
 • Διασφαλίζει ακόμη καλύτερο αερισμό αποβάλλοντας πολύ εύκολα και γρήγορα την υγρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 • Δημιουργεί ένα μικροκλίμα με εξαιρετική αντοχή απέναντι στην μούχλα και την διάβρωση ιδιαίτερα σε υγρό περιβάλλον.
 • Διατηρεί την θερμοκρασία του σώματος σταθερή και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων, μυκήτων και ακάρεων.
 • Ανακυκλώσιμο

Μαλλί

Επιλεγμένο ανοιχτόχρωμο 100% παρθένο μαλλί προβάτου με ειδική υγιεινή επεξεργασία. 

Το φυσικό μαλλί προβάτου έχει την ιδιότητα να ζεσταίνει όσο χρειάζεται. Αναπνέει, γιατί συσσωρεύει την όποια υγρασία δημιουργείται κατά τον ύπνο και την αποβάλει φυσικά χωρίς να ιδρώνεις. 

Χαρίζει μοναδική αίσθηση ύπνου. Η δομική κατασκευή του μαλλιού προβάτου δημιουργεί ένα φυσικό υποαλλεργικό περιβάλλον.

Βαμβάκι

Σε επιλεγμένα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε 100% βαμβάκι περκάλι 200-233 κλωστών. Το βαμβάκι είναι φυσική- φυτική ίνα κατάλληλη για νηματοποίηση και κατασκευή υφασμάτων. Στα πλεονεκτήματα του βάμβακος είναι η δυνατότητα του να απορροφά την υγρασία και η καλή συμπεριφορά του στην αλλαγή θερμοκρασίας. Τα βαμβακερά υφάσματα είναι υγιεινά και ‘’αναπνέουν’’.

Πούπουλο

Φτερά και πούπουλα χήνας, διαλεγμένα από περιοχές της κεντρικής και βόρειας ευρώπης που φημίζονται για την ποιότητα του πούπουλου. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά λευκά πούπουλα και φτεράκια που εκτρέφονται σε μικρές φάρμες όπου οι καλές συνθήκες εκτροφής δημιουργούν εξαιρετικής ποιότητας, λάμψης, μεγέθους και διάρκεια ζωής πούπουλο.

Η εταιρία μας δεν χρησιμοποιεί καθόλου πούπουλο που προέρχεται με την μέθοδο της απομάκρυνσης από ζωντανά πτηνά.

Τα πούπουλα πλένονται και αποστειρώνονται σύμφωνα με τις Ευρωπαικές Οδηγίες ΕΝ 12934. 

Ύφασμα Tencel®

Ύφασμα Τencel
 • πιο δροσερό από λινό
 • πιο απαλό από μετάξι
 • πιο απορροφητικό από βαμβάκι

…Σαν σε όνειρο!

Για το ύφασμα Tencel®, εμπνευστήκαμε από τα θαύματα της φύσης. H ίνα εξάγεται από πρώτη ύλη ξύλου, κάνοντας την φιλική προς το περιβάλλον.

Συνδυάστηκε επιπλέον με απαλή μάλλινη βάτα καπιτονέ.

Οδηγίες πλυσίματος:

 • Μονο στεγνό καθάρισμα.
 • Όχι Πλυντηριο ή Στεγνωτήριο.

Smooth Memory Foam

Νιώστε την απαλή γαλήνια αίσθηση και την απόλυτη χαλάρωση. O Αφρός μνήμης Smooth, δημιουργήθηκε από την ομάδα τεχνικών εμπειρογνωμόνων μας, και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη βέλτιστη άνεση που μπορεί να φανταστεί κανείς. Επιπλέον είναι αντιμικροβιακό και υποαλλεργικό, αντιστέκεται στα αλλεργιογόνα, τη μούχλα, τα βακτήρια και τα ακάρεα σκόνης.

Πιστοποιημένο από το ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίηση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων OEKO-TEX, με την μέγιστη βαθμολογία Standard 100 CLASS I. Αυτή η πιστοποίηση επαληθεύει ότι το smooth memory foam, είναι ασφαλές και απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες. Πολύ λίγοι παραγωγοί αφρού μνήμης στον κόσμο πληρούν τα πρότυπα αυτής της ανεξάρτητης πιστοποίησης τρίτων. Αξιόπιστοι πωλητές memory foam θα παρέχουν πραγματικές πιστοποιήσεις, όχι μόνο λογότυπα ή αξιώσεις. Αν δεν τα βλέπετε, ρωτήστε. Εάν δεν μπορούν να σας τα παρέχουν, καλύτερα αποφύγετέ τους.

Το ανώστρωμα Smoοth Memory, ενισχύεται με τη τεχνολογία Supportive Air, αυξάνοντας το επίπεδο στήριξης, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Η τεχνολογία  Supportive Air, μειώνει την πίεση σε ευαίσθητες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των γοφών και των ώμων, για να αποφευχθεί η αναταραχή και η περιστροφή στη διάρκεια της νύχτας. Το Smooth Memory μειώνει επίσης τη μεταφορά κίνησης, ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να αποφύγετε περιττές αφυπνίσεις.

Το μαξιλάρι, κατασκευασμένο και αυτό από τον επαναστατικό, υψηλής πυκνότητας αφρό μνήμης Smooth, προσαρμόζεται στο μοναδικό σχήμα του κεφαλιού και του λαιμού σας, για άμεση υποστήριξη και άνεση. Ανακουφίζει από την πίεση που νιώθετε χάρη στον εξαιρετικά εργονομικό σχεδιασμό του. Νιώστε τον αέρα να διαφεύγει από την διαμπερή (από άκρη σε άκρη) μικροδιάτρηση Clima Αir flow, με 250 οπές ανά 100 cm². Έτσι εξασφαλίζουμε βέλτιστη ροή αέρα και αποβάλλεται αποτελεσματικά η θερμότητα.

Cool Aquagel

Αξεπέραστη αίσθηση δροσιάς και ελαστικότητας. O αφρό μνήμης Smooth συνδυάστηκε με την τεχνολογία Cool Gel Varioterm με βάση το νερό, αναδεικνύοντας ακόμη πιο αποτελεσματικά της εξαιρετικές ιδιότητες του Smooth Memory Foam. Η απαλή, μπλε επίστρωση με ραβδώσεις, αλλάζει συνεχώς χρώμα, καθώς απορροφά τη θερμότητα του κεφαλιού, χωρίς να την διασπείρει στο μαξιλάρι. Αυτός λοιπόν ο συνδυασμός, υπόσχεται αναζωογονητική δροσιά και άνεση όλη τη νύχτα. Η θερμότητα απωθείτε γρήγορα από το μαξιλάρι, διατηρώντας το στεγνό, και την θερμοκρασία του σταθερή.

Οι περισσότεροι από τους αφρούς μνήμης δεν μπορούν να επιτύχουν παρόμοιες επιδόσεις. Πολύ λίγοι παραγωγοί αφρού μνήμης στον κόσμο πληρούν τα πρότυπα του ανεξάρτητου συστήματος δοκιμών και πιστοποίηση προϊόντων OEKO-TEX, και μάλιστα με την πιο υψηλή βαθμολογία Standard 100 (CLASS I).

Nιώστε την απόλυτη χαλάρωση, την απαλή γαλήνια αίσθηση και την τέλεια υποστήριξη του αυχένα σας, με ένα μαξιλάρι Memory Cool Aquagel. Προσαρμόζεται άμεσα στο μοναδικό σχήμα του κεφαλιού και του λαιμού σας, χαρίζοντας μια καταπραϋντική και αναζωογονητική αίσθηση. Επιλέξετε την μέτρια σκληρότητα σε πάχος 12cm ή 15cm, με εργονομικό σχεδιασμό, αυξάνοντας το επίπεδο στήριξης, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Αν πάλι προτιμάτε μέτρια προς απαλή αίσθηση, τότε επιπλέξτε το Air Memory Aquagel, με διαμπερή (από άκρη σε άκρη) μικροδιάτρηση Clima Αir flow, με 250 οπές ανα 100 cm². Ετσι εξασφαλίζουμε βέλτιστη ροή αέρα και αποβάλλεται αποτελεσματικά η θερμότητα.

3D Labyrinth

To Labyrith συνδυάζει τα χαρακτηριστικά προσεκτικά επιλεγμένων, πλήρως ανακυκλώσιμων, συνθετικών ινών (Πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας LDPE) και τα καλύτερα σχέδια της φύσης.

Το αποτέλεσμα είναι ένας ασύγκριτος συνδυασμός ελαστικότητας, διαμερισμός πίεσης και αερισμού. Το Labyrith σας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης.

Η προσθήκη του Labyrinth σε ένα ποιοτικό στρώμα δημιουργεί τον πιο άνετο ύπνo. To Labyrith είναι ένα προϊόν υποαλλεργικό, χωρίς σκόνη, χωρίς ρύπους και μη τοξικό προϊόν.

To Labyrith είναι εκπληκτικά ανθεκτικό: μετρήσαμε το μέγιστο της απώλειας πάχους 5% με κύλιση βάρους 140 κιλών πάνω από το υλικό για 60.000 φορές.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Πιστοποιήσεις των Υλικών μας

OEKO-TEX® Standard 100

OEKO-TEX® Standard 100

Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες, συμπεριλαμβανομένων παράνομων και νομικά ρυθμιζόμενων ουσιών στις κλωστοϋφαντουργικές πρώτες ύλες. Το OEKO-TEX® Standard 100 είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης πρώτων υλών, ενδιάμεσων και τελικών προϊόντων σε όλα τα στάδια παραγωγής.

euroLatex ECO-Standard 100

euroLatex ECO-Standard 100

Οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές λάτεξ αναπτύσσουν το Euro Latex ECO-Standard για στρώματα λάτεξ σε στενή συνεργασία με την TFI, Γερμανίας. Αυτό το πρότυπο ορίζει τα μέγιστα αποδεκτά όρια για επιβλαβείς ουσίες που μπορούν να βρεθούν στους πυρήνες στρώματος Latex. Αυτό το πρότυπο ελέγχει την παρουσία των ακόλουθων υλικών στο στρώμα: Βαριά μέταλλα, Νιτροζαμίνες, Φυτοφάρμακα, Διαλύτες, Πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει επίσημα την αξία του Euro Latex ECO-Standard σε λάτεξ που συμμορφώνεται με αυτήν την πιστοποίηση εθελοντικά, για να φέρει επαληθευμένα ασφαλή προϊόντα στους πελάτες.

The Rainforest Alliance Certification

The Rainforest Alliance Certification

Η σφραγίδα σημαίνει ότι το πιστοποιημένο συστατικό παράχτηκε χρησιμοποιώντας μεθόδους που υποστηρίζουν τους τρεις πυλώνες της βιωσιμότητας: κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό

Forestry Stewardship Council (FSC)

Forestry Stewardship Council (FSC)

Τα προϊόντα με σήμανση FSC προέρχονται από δάσοι και αλυσίδες εφοδιασμού με υπεύθυνη διαχείριση. Για να πιστοποιηθεί κάποιος με FSC, πρέπει τηρούνται δέκα κανόνες που καλύπτουν τα βασικά στοιχεία υπεύθυνης διαχείρισης δάσους. Αυτή η πιστοποίηση επικεντρώνεται σε: Προστασία και διατήρηση των τοπικών κοινωνιών και δασών, σεβόμενη τα δικαιώματα των εργαζομένων και αυτόχθονων πληθυσμών.

ECO Institut

ECO Institut

Ελεγμένο για επικίνδυνες εκπομπές VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις) και Χλωροφαινόλη.Η πιστοποίηση eco επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα επιβλαβών χημικών, πληρωτικών στον λατέξ. Αυτή η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι το λατέξ με πιστοποίηση eco είναι μη τοξικό και υγιειές για χρήση σε κλινοσκεπάσματα.

Global Organic Latex Standards (GOLS)

Global Organic Latex Standards (GOLS)

Πιστοποίηση που επιβεβαιώνει ότι τα δέντρα καουτσούκ καλλιεργούνται σε USDA πιστοποιημένη βιολογική φυτεία και το οργανικό λατέξ κατασκευάζεται προστατεύοντας παράλληλα τις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον από τοξική εκκένωση.

TUV Rheinland LGA

TUV Rheinland LGA

Αυτός ο έλεγχος αξιολογεί την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα. Είναι απαραίτητο να ελεγχθούν οι φυσικές ιδιότητες και η σκληρότητα πυρήνα του στρώματος, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα. Η πιστοποίηση LGA είναι σημάδι αντοχής μακράς διαρκείας.

ISO 14001:2015 – Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης</h3><h3>ISO 9001:2015 – Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας

ISO 14001:2015 – Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

ISO 9001:2015 – Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας

Ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία μαξιλαριών και φυσικών στρώματα, κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενες φυσικές ίνες ανανεώσιμων πηγών σε προγράμματα αγροτοκαλλιέργειας.

*Οι κωδικοί των έγκυρων πιστοποιητικών αποστέλλονται με την παραγγελία του εκάστοτε προϊόντος.