Πριν κάνετε μια αγορά, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Η παρακάτω λίστα θα σας βοηθήσει να λύσετε πιθανές απορίες.

Μπορεί ένα στρώμα ΛΑΤΕΞ να προκαλέσει αλλεργίες;
Μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν αλλεργίες στο LATEX. Το ΛΑΤΕΞ σαν επιφάνεια δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να δημιουργηθεί μια κατάσταση αλλεργίας στο LATEX από το στρώμα.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της παραγωγής του ΛΑΤΕΞ της  Artilat, οι πρωτεΐνες που προκαλούν αυτήν την αλλεργία απενεργοποιούνται. Είναι εντελώς ακίνδυνα τη στιγμή που το στρώμα βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής.
Ωστόσο, εάν έχετε υπάρχουσα ή γνωστή αλλεργία στο LATEX, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας για να συζητήσετε.
Προκαλούν πόνο στην πλάτη τα στρώματα ΛΑΤΕΞ;
Ο πόνος στην πλάτη από στρώματα είναι αποτέλεσμα ελάχιστης στήριξης. Αυτό συνήθως δεν είναι πρόβλημα σε ένα στρώμα LATEX, ειδικά αν το στρώμα σας έχει πυρήνα ΛΑΤΕΞ Dunlop, το οποίο είναι ευρέως γνωστός για την εκπληκτική του υποστήριξη. Οι ειδικοί συστήνουν σε όσους έχουν πόνο στην πλάτη, να επιλέξουν ένα μεσαίας  σκληρότητας στρώμα, Ορθοσωματικό, ακριβώς όπως τα στρώμα LATEX της Artilat.
Ιδρώνεις σε στρώμα LATEX;
Οι ανοιχτές κυψέλες των στρωμάτων ΛΑΤΕΞ επιτρέπουν στον αέρα να ρέει ελεύθερα μέσω του στρώματος. Αυτό σας επιτρέπει να κοιμάστε πιο δροσερά. Βοηθά επίσης να ελαχιστοποιήσετε γρήγορα την υγρασία εάν τυχαίνει να ιδρώνετε τη νύχτα.
Προκαλεί το στρώμα LATEX πονοκεφάλους;
Μερικοί άνθρωποι παρουσιάζουν ελαφρούς πονοκεφάλους από τη μυρωδιά του ΛΑΤΕΞ όταν το στρώμα βγαίνει απο την συσκευασία του για πρώτη φορά. Σε αντίθεση με τα συνθετικά στρώματα, που μοιάζουν άοσμα, αλλα απελευθερώνουν πολλές φορές τοξικές οργανικές ενώσεις στο σπίτι σας, τα βοτανικά υλικά, όπως το άρωμα φυσικού καουτσούκ δεν είναι επιβλαβή για εσάς ή την οικογένειά σας και συχνά εξαφανίζεται πολύ γρήγορα.
Μπορώ να πλένω ένα στρώμα από LATEX;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό ατμού για να καθαρίσετε το στρώμα ΛΑΤΕΞ, αν και είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το στρώμα είναι εντελώς στεγνό πριν το ξανά χρησιμοποιήσετε. Δεν πρέπει να εγκλωβίσει την υπερβολική υγρασία κατά την διαδικασία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές την δημιουργία μούχλας. Άλλη μια λύση είναι το στεγνό καθάρισμα από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Αποφύγετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδος καθαρισμού, καθώς αυτό μπορεί να καταστρέψει τα υλικά μέσα στο στρώμα.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το στρώμα ΛΑΤΕΞ σε κρεβάτι με μηχανισμό;
Ναι. Μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω σε ρυθμιζόμενο (με μηχανισμό) κρεβάτι ένα στρώματα LATEX με τον κατάλληλο πάντα σομιέ.
Αναπτύσσεται μούχλα σε στρώματα ΛΑΤΕΞ;
Τα στρώματα LATEX είναι φυσικά ανθεκτικά σε μούχλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε αυτά τα στρώματα. Μόνο η σωστή χρήση και φροντίδα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, μπορούν να αποτρέψουν την ανάπτυξη μούχλας.
Φέρουν ακάρεα σκόνης τα στρώματα ΛΑΤΕΞ;
Η φύση των βοτανικών στρωμάτων LATEX τα καθιστά αφιλόξενα σε ακάρεα σκόνης. Αυτό βοηθά επίσης στη μείωση των κινδύνων αλλεργικών αντιδράσεων και προσβολών άσθματος που συμβαίνουν συχνά λόγω της έκθεσης στα ίδια τα ακάρεα σκόνης ή στην σκόνη που αφήνουν πίσω τους.
Χρειάζεται να γυρίζω το στρώμα ΛΑΤΕΞ;
Μπορείτε, ωστόσο, η περιστροφή του στρώματος LATEX δεν είναι απαραίτητη. 
Πόσο διάρκεια ζωής έχουν τα στρώματα ΛΑΤΕΞ;
Η μέση διάρκεια ζωής ενός στρώματος Latex είναι τα 10 έτη. Αν και το στρώμα σας μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο με σωστή φροντίδα και χρήση, για λόγους υγιεινής, δεν συνιστάται η χρήση του προϊόντος για περισσότερο από 7 έτη. 
Είναι τα στρώματα ΛΑΤΕΞ πτυσσόμενα;
Τα στρώματα LATEX δεν περιέχουν ελατήρια, οπότε έχουν ιδιαίτερη ελαστικότητα για χρήση σε ρυθμιζόμενες βάσεις. Έτσι διπλώνουν και λυγίζουν με ευκολία, χωρίς να χαλάνε.
Μπορώ να τοποθετήσω ένα στρώμα ΛΑΤΕΞ στο πάτωμα;
Η τοποθέτηση στρώματος LATEX στο πάτωμα αναιρεί ορισμένα από τα πολλά οφέλη που προσφέρουν τα στρώματα ΛΑΤΕΞ περιορίζοντας τη ροή του αέρα, παγιδεύοντας την υγρασία, και έτσι οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές για την ανάπτυξη μούχλας και επιπλέον προσελκύει τα  ακάρεα σκόνης από το πάτωμα. Η εγγύησή σας μπορεί επίσης να επηρεαστεί αρνητικά διατηρώντας το στρώμα σας στο πάτωμα.
Μαλακώνουν τα στρώματα LATEX με την πάροδο του χρόνου;
Αυτό εξαρτάται από το τι εννοείτε με μαλακό. Τα στρώματα ΛΑΤΕΞ τείνουν να διατηρούν εξαιρετική υποστήριξη για πολλά, πολλά χρόνια. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι τα βρίσκουν υπερβολικά στητά με την πρώτη ματιά και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνο για να νιώσουν την εκπληκτική υποστηρικτική άνεση που προσφέρει το LATEX. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το στρώμα δεν έχει μαλακώσει, αλλά το σώμα σας έχει προσαρμοστεί στην υποστηρικτική φύση του στρώματος.
Κάθονται τα στρώματα LATEX ; (σακουλιάζουν, χαλαρώνουν, δημιουργούνται λακκούβες, βαθουλώματα στα ΛΑΤΕΞ)
Τα υψηλής ποιότητας στρώματα ΛΑΤΕΞ είναι λιγότερο πιθανό να χαλαρώσουν, από ότι τα στρώματα αφρού πολυουρεθάνης (foam) και αφρού (Αφρολέξ) PVC ανοιχτής κυψέλης, λόγω της υψηλής πυκνότητάς τους. Στα Στρώματα Latex η πυκνότητα είναι μεγαλύτερη από 60kg/m3 έναντι του Αφρολέξ (foam) με λιγότερη από 30kg/m3 στα περισσότερα Στρώματα της αγοράς, για να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Παρά τον εντατικό ποιοτικό έλεγχο των κορυφαίων εταιριών, όπως η Artilat (Βέλγιο), υπάρχει μια μικρή πιθανότητα (2%), κατά την διάρκεια της παραγωγής, να εγκλωβιστεί μια φυσαλίδα αέρα στο καλούπι του στρώματος ΛΑΤΕΞ. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την πρώτη χρήση του στρώματος μια λακκούβα. Με την χρήση του μοναδικού κωδικού QR σε κάθε στρώμα, ενεργοποιείται η εγγύηση, και γίνεται άμεσα δωρεάν αντικατάσταση.
Μυρίζουν τα στρώματα ΛΑΤΕΞ;
Τα στρώματα LATEX μπορεί να έχουν μια ελαφριά μυρωδιά από φυσικό καουτσούκ όταν τα φέρνετε για πρώτη φορά στο σπίτι σας. Σε αντίθεση με άλλους τύπους στρωμάτων που έχουν το Offgassing, δηλαδή την απελευθέρωση χημικών ουσιών, η οσμή του φυσικού καουτσούκ συνήθως εξαφανίζεται γρήγορα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το στρώμα σας σχεδόν αμέσως.
Από τι κατασκευάζονται τα στρώματα από LATEX;
Υπάρχουν δύο διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής Latex. Η Artilat (Βέλγιο) χρησιμοποιεί τη διαδικασία Dunlop, η αδελφή εταιρεία Talalay Global (Η.Π.Α) χρησιμοποιεί τη διαδικασία Talalay. Η κύρια διαφορά είναι αυτό που συμβαίνει στο καλούπι πριν από το στάδιο βουλκανισμού. Στη διαδικασία Dunlop, τα καλούπια γεμίζονται στο χείλος. Η διαφορά στην μέθοδο Τalalay, είναι ότι ο πυρήνας του στρώματος καταψύχεται στους -20ο, για να ασφαλίσει τη δομή των κυψελών και για να αποτρέψει την καθίζηση των σωματιδίων.
Η δημιουργία της βασικής ένωσης γίνεται από: φυσικό Καουτσούκ (Ναtural) ή μείγμα (Βlended) σε διάφορες αναλογίες, πρόσθετα για τη διαδικασία βουλκανισμού, όπως επιταχυντές, σταθεροποιητές και αντιοξειδωτικά.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός στρώματος Latex;
Ανακούφιση πίεσης για καλύτερη κυκλοφορία αίματος
Εκ φύσεως αντιβακτηριδιακό και αντιμυκητιασικό
Βέλτιστη ροή αέρα για εξαιρετική άνεση
Ανθεκτικό στα ακάρεα σκόνης
Aθόρυβο κατά τη περιστροφή σώματος
Περιορισμένη απώλεια σκληρότητας και ύψους
Μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικό
Εξαιρετικά εργονομικό
Ιδανικό για εύκαμπτες βάσεις (μηχανισμό) κρεβατιών

Τα παραπάνω ισχύουν τόσο για το blended Latex όσο και το 100% Natural Latex. Ωστόσο το κόστος του 100% Natural Latex είναι υψηλότερο από αυτό με μείγμα (Φυσικού και Συνθετικού). Σε καμία περίπτωση όμως, δεν είναι κατώτερης ποιότητας το μείγμα blend, καθώς και αυτό, συνοδεύουν πιστοποιήσεις από οργανισμούς όπως
Eurolatex, Tuv Rheinland LGA και το Oekο Tex Standard 100 (Class1), την πιο αυστηρή κατηγορία Oeko-Tex από τον παγκόσμιο οργανισμό πιστοποίησης για την υγεία και την ασφάλεια των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Αυτό σημαίνει ότι το Latex της Artilat δεν είναι μόνο απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες, αλλά πληροί και υπερβαίνει τις απαιτήσεις για προϊόντα που προορίζονται να έρθουν σε άμεση επαφή με μωρά. Πιο συγκεκριμένα το blend, συγκρατεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες τόσο του φυσικού και όσο και του συνθετικού latex.

Μια ακόμη διαφορά στο 100% Natural, είναι η ευαισθησία του στη φυσική φθορά σε σχέση με το blend, αλλά και η πιο έντονη μυρωδιά του φυσικού καουτσούκ, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες από την αγορά του.
Ποιο είναι το καλύτερο στρώμα LATEX;
Τα καλύτερα στρώματα ΛΑΤΕΞ παράγονται από επώνυμες εταιρίες, όπως η Artilat, που προσφέρουν πραγματική διαφάνεια στη διαδικασία κατασκευής. Ένας τρόπος για να προσδιορίσετε πόσο διαφανής είναι μια εταιρεία είναι να αναζητήσετε πιστοποιήσεις από οργανισμούς όπως Eurolatex, Tuv Rheinland LGA και το Oekο Tex Standard 100 (Class1), την πιο αυστηρή κατηγορία Oeko-Tex από τον παγκόσμιο οργανισμό πιστοποίησης για την υγεία και την ασφάλεια των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Αυτό σημαίνει ότι το Latex δεν είναι μόνο απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες, αλλά πληροί και υπερβαίνει τις απαιτήσεις για προϊόντα που προορίζονται να έρθουν σε άμεση επαφή με μωρά.
Είναι τοξικά στρώματα LATEX;
Τα στρώματα ΛΑΤΕΞ είναι ασφαλή και μη τοξικά. Αυτά που κατασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα, όπως τα στρώματα LATEX της Artilat, έχουν περάσει από αυστηρές δοκιμές για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, όπως πιστοποίηση Oekο Tex Standard 100 (Class1), την πιο αυστηρή κατηγορία Oeko-Tex από τον παγκόσμιο οργανισμό πιστοποίησης για την υγεία και την ασφάλεια των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
Πού μπορώ να αγοράσω στρώμα LATEX; Πού μπορώ να αγοράσω ένα ανώστρωμα / επίστρωμα LATEX;
Το Διαδίκτυο έχει καταστήσει ευκολότερο από ποτέ να βρείτε υψηλής ποιότητας φυσικά στρώματα ΛΑΤΕΞ με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας. Το κλειδί είναι να αναζητήσετε εταιρείες που κατασκευάζουν δικά τους στρώματα (όχι εισαγωγείς), ώστε να μπορείτε να δείτε από πού προέρχονται όλα τα υλικά και πού κατασκευάζονται. Αναζητήστε επίσης εταιρείες που διαθέτουν ανεξάρτητες πιστοποιήσεις για να υποστηρίξουν τυχόν αξιώσεις σχετικά με τα υλικά στα στρώματά τους.
Η αγορά, με γνώμονα όχι μόνο την χαμηλή τιμή, αλλά την σωστή εταιρία, διασφαλίζει ότι θα έχετε ένα ποιοτικό προϊόν.
Ποιο στρώμα ΛΑΤΕΞ πρέπει να αγοράσετε;
Θα πρέπει να αγοράσετε ένα στρώμα από LATEX που είναι φτιαγμένο με φυσικά υλικά και με υψηλά πρότυπα για την υγεία σας, που ικανοποιεί τις ανάγκες σας για σταθερότητα και άνεση, καθώς και εκείνες του συντρόφου σας. Αναζητήστε εταιρείες με εξαιρετική φήμη, προσφέρουν υψηλή ποιότητα Λάτεξ, που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε το στρώμα σας, έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και δεν αποφεύγουν (ντρέπονται) να αποκαλύψουν την χώρα προέλευσης του LATEX.
Γιατί να αγοράσω ένα στρώμα από ΛΑΤΕΞ;
Τα στρώματα LATEX προσφέρουν ένα απαράμιλλο επίπεδο άνεσης και υποστήριξης. Έχουν βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου τους. Σε συνδυασμό με τον παρατεταμένο κύκλο ζωής των στρωμάτων ΛΑΤΕΞ και την καθαρότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία στρωμάτων LATEX, είναι ιδανική επιλογή.
Τι είναι το ανώστρωμα / επίστρωμα ΛΑΤΕΞ;
Ένα ανώστρωμα LATEX είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, ένα κορυφαίο υλικό που τοποθετείτε πάνω από το στρώμα σας. Αυτό το επίστρωμα προσθέτει όχι μόνο άνεση στο στρώμα σας, αλλά και υποστήριξη, και μπορούν να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής και τη χρησιμότητα του υπάρχοντος στρώματος σας για χρόνια, ενώ σας επιτρέπει να ζήσετε μια γεύση από την υποστήριξη και την άνεση που προσφέρει ένα στρώμα ΛΑΤΕΞ.
Είναι τα στρώματα LATEX ζεστά;
Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα στρώματα ΛΑΤΕΞ επιτρέπουν τη μέγιστη ροή αέρα. Αυτό σημαίνει ότι κοιμάστε πιο δροσερά με ένα σταθερό αεράκι να μπαίνει μέσα από το στρώμα και να σας κρατάει δροσερό όλη τη νύχτα.
Είναι τα στρώματα LATEX καλά για εμένα και για το παιδί μου;
Τα στρώματα ΛΑΤΕΞ προσφέρουν ανώτερη υποστήριξη και άνεση, παρέχοντάς σας έναν υπέροχο ύπνο. Τα στρώματα LATEX κατασκευασμένα με από φυσικό ΛΑΤΕΞ και χωρίς την παρουσία ορισμένων επιβλαβών υλικών, είναι ιδανικά για την υγεία και την υγεία της οικογένειάς σας. Όχι μόνο θα έχετε έναν καλύτερο ύπνο το βράδυ, αλλά επίσης δεν θα εκτεθείτε πλέον σε τοξίνες και χημικές ουσίες που υπάρχουν στα περισσότερα στρώματα μαζικής αγοράς.
Είναι αποτελεσματικά τα ανωστρώματα / επιστρώματα LATEX;
Τα ανωστρώματα ΛΑΤΕΞ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά για την άνεση, την υποστήριξη και την παράταση της διάρκειας ζωής των υπαρχόντων στρωμάτων σας.
Αξίζουν το κόστος τα στρώματα από LATEX;
Πολλοί άνθρωποι αναβάλλουν την ευχαρίστηση και τον άνετο ύπνο τους λόγω ανησυχιών σχετικά με την τιμή των στρωμάτων ΛΑΤΕΞ. Ενώ το κόστος μπορεί να είναι υψηλότερο από άλλα στρώματα στην αγορά, όταν λαμβάνετε υπόψη τον μακρύ κύκλο ζωής ενός στρώματος LATEX, στην πραγματικότητα βγαίνετε κερδισμένοι. Όταν αγοράζετε ΛΑΤΕΞ Snooze Mattress, ωστόσο, θα βρείτε ότι το κόστος είναι ανταγωνιστικό με σχεδόν κάθε άλλο στρώμα παρόμοιας ποιότητας στην αγορά σήμερα.
Πόσο κοστίζει ένα διπλό / μονό Στρώμα ΛΑΤΕΞ; Ποια είναι η τιμή για Στρώμα LATEX 160Χ200;
Η τιμή ενός στρώματος ΛΑΤΕΞ ποικίλλει ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του στρώματος και πολλούς άλλους παράγοντες. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά “100% LATEX”, “Αφρολάτεξ” χωρίς ίχνος φυσικού καουτσούκ και αποφυγή αναφοράς της χώρας προέλευσης του Latex. Μεγάλη απόκλιση από τις μέσες τιμές στρώματος latex, δεν σημαίνει ότι ανακαλύψατε μια υπερπροσφορά, αλλά ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζητήστε λεπτομέρειες και πιστοποιήσεις. Παρόλα αυτά είναι δυνατόν να βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε ποιoτητικά Latex όταν αγοράζετε απευθείας από κατασκευαστές ή αντιπροσώπους κορυφαίων παραγωγών Latex, όπως η Artilat.
Είναι άνετα τα στρώματα LATEX;
Ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι τα στρώματα ΛΑΤΕΞ είναι πιο στητά από ό,τι προτιμά ο μέσος άνθρωπος, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, μόλις ολοκληρώσουν τις δοκιμές τους, βρίσκουν εξαιρετική την στήριξη και άνεση του latex, το οποίο συμβάλλει σε έναν υγιή ύπνο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα στρώματα Λάτεξ, με την ορθοσωματική δομή τους, προσφέρουν σταθερή υποστήριξη για τη σπονδυλική σας στήλη ενώ παράλληλα προσφέρουν άνετη προστασία για τις καμπύλες σας.
Είναι τα στρώματα από LATEX καλά για τους πλευρικά (πλαι) κοιμώμενους; Είναι καλά για μπρούμυτα κοιμώμενους;
Ένα από τα λίγα στρώματα που προσφέρει τόσα πολλά οφέλη στους πλευρικά (πλάι) κοιμώμενους όσο και στους κοιμώμενους πλάτης (ανάσκελα) και στομάχου (μπρούμυτα). Αν και δεν συνιστάται σε κανέναν να κοιμάται στο στομάχι του, επειδή ρίχνει τη σπονδυλική σας στήλη εκτός ευθυγράμμισης, τα φυσικά στρώματα LATEX με ορθοσωματική δομή, είναι από τις καλύτερες επιλογές για τους κοιμώμενους, καθώς προάγουν τη σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης ενώ λυγίζουν στις καμπύλες. Είναι ο συνδυασμός άνεσης και υποστήριξης που τα καθιστά έναν εξαιρετικό συνδυασμό για κάθε είδους άτομο που κοιμάται. Οι περισσότεροι πλευρικά κοιμώμενοι βρίσκουν το ΛΑΤΕΞ μεσαίου μεγέθους πιο κατάλληλο για τις ανάγκες τους.
Τι αίσθηση έχουν τα στρώματα LATEX;
Στα στρώματα από ΛΑΤΕΞ νιώθεις σαν να επιπλέεις σε ένα σύννεφο με μια σταθερή βάση από κάτω. Προσφέρουν εξαιρετική άνεση χωρίς να παραβλέπουν την υποστήριξη που είναι απαραίτητη για την αποφυγή πόνου στην πλάτη, χαλάρωσης.
Είναι τα στρώματα LATEX ασφαλή για βρέφη;
Τα παιδικά στρώματα LATEX της snoozemattress για κούνια, παρκοκρέβατο, λίκνο κτλ, έχουν περάσει από αυστηρές διαδικασίες δοκιμών και πιστοποίησης για να τα καθορίσουν ως ασφαλείς επιλογές για έκθεση σε άτομα όλων των ηλικιών, ακόμη και βρέφη και μικρά παιδιά. Το Βέλγικο Latex της Artilat, συνοδεύονται από πιστοποιήσεις οργανισμών όπως Eurolatex, Tuv Rheinland LGA και το Oekο Tex Standard 100 (Class1), την πιο αυστηρή κατηγορία Oeko-Tex από τον παγκόσμιο οργανισμό πιστοποίησης για την υγεία και την ασφάλεια των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Αυτό σημαίνει ότι το Latex δεν είναι μόνο απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες, αλλά πληροί και υπερβαίνει τις απαιτήσεις για προϊόντα που προορίζονται να έρθουν σε άμεση επαφή με μωρά.
Τι είναι ανατομικό μαξιλάρι LATEX; Είναι τα ανατομικά μαξιλάρια ΛΑΤΕΞ κατάλληλα για τον αυχένα;
Τα ανατομικά μαξιλάρια latex της Snooze Mattress είναι κατάλληλα για όσους πάσχουν από αυχενικό σύνδρομο ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον αυχένα. Προσαρμόζονται στις καμπύλες της αυχενικής περιοχής, και της πλάτης, προσφέροντας τέλεια στήριξη. Βέβαια ένα μαξιλάρι από μόνο του, δεν μπορεί να λύση ένα χρόνιο πρόβλημα του αυχένα και των άνω σπονδύλων, όμως μπορεί να συμβάλλει αρκετά στην ανακούφιση από πιθανούς πόνους.